Esküvők

Varázslatos Esküvők

“Két ember életének egyik legszebb pillanata, mikor igent mondanak egymásra. Sebezhetőség ez, mely a másik felé érzett feltétel nélküli bizalomból fakad, de nem félünk, hiszen tudjuk már, elfogad minket. Így veszi kezdetét a közös utazása az ismeretlen kalandok felé. De immár bátrabban, hiszen jól tudják, ott vannak egymásnak.”

Mit csinálok…

Az esküvő forgatagában egy pillanatra sem áll meg az idő. Mindig történik valami izgalmas, valami vicces, valami megható. És sokszor egy kép többet mond ezer szónál. Megörökítem a feledhetetlen élményeket, hogy senki se maradjon le semmiről.

Hogyan csinálom…

Észrevétlenül sürgök-forgok és csak hagyom, hogy megtörténjen a varázslat. Nem is kell ennél több, hiszen egy-egy esküvő minden pillanata maga a csoda. Rengeteg különféle ember mind egy dolgot ünnepel. Az én feladatom, hogy ez a csoda később mindenkihez eljusson.

Miért csinálom…

Óriási feladat megörökíteni egy ünneplő tömeget, miközben egymás érik a feledhetetlen élmények. De mindez jelentőségét veszti, mikor a párok szemében tükröződik a ragyogás, miközben a képeket nézegetik és felelevenítik az eseményeket. Mert mindenki megérdemli, hogy közösen ünnepelhessen az ifjú párral és ne kelljen azon aggódni, hogy lemarad valamiről.

Csomag ajánlataim

Arany csomag

A készülődéstől kezdve az egész napod végig kísérem, a menyecsketánc végéig

Külön napi kreatív fotózás igény szerint

Teljes korrekciózott képanyag exkluzív pendrive-on

Webgaléria

3 db 20×27-es méretű fotókönyv

250.000 Ft

Ezüst csomag

A készülődéstől kezdve az egész napod végig kísérem, a menyecsketánc végéig

Kreatív fotózás az esküvő napján

Teljes korrekciózott képanyag webgalérián átadva

1 db 20×27-es méretű fotókönyv

200.000 Ft

Bronz csomag

A szertartástól a menyecsketánc végéig vagyok veletek

Kreatív fotózás az esküvő napján

Teljes korrekciózott képanyag webgalérián átadva

150.000 Ft

Gyakori kérdések

Tetszenek a képek és az ajánlat. Hogyan tovább?

A.Ha lehetőségetek van rá találkozzunk személyesen, akkor részletesen átbeszéljük az esküvőtöket. Ez arra is jó, hogy jobban megismerjük egymást. Kölcsönös szimpátia esetén pedig szerződést írunk és ekkor fizethettek foglalót is.

Hogyan tudunk időpontot foglalni?

A.Jelentkezhettek a Hírös Fotó weboldalán keresztül, a közösségi felületeken, illetve kereshettek telefonon is.

Videót is készítesz?

A.Nem. A profi videózás más perspektívát és eszközöket kíván. A „Partnereim” menüpont alatt kiváló videósokat találsz.

Mennyi időt szánjunk a kreatív fotózásra?

A.Minimum 1,5-2 órát, plusz, ha elmegyünk valahová, akkor az utazási időt is. Előfordulhat, hogy az esküvő napján, a reggeli készülődés könnyen megcsúszik, így ez akár a fotózásra szánt időtökből vehet el.
Ne felejtsétek el: Az életben ezt csak egyszer csináljátok, adjuk meg a módját!

Van-e lehetőség az esküvő előtti személyes egyeztetésre?

A.Természetesen, személyes megbeszélésre van lehetőségetek. Amennyiben külföldön éltek, akkor erre a legmegfelelőbb mód a videóhívás.

Mikor érkezel az esküvőre és meddig maradsz ott? Hány képet készítesz?

A.Ez a választott csomagtól függ, melyeknek pontos leírását és tartalmát megtaláljátok itt, a weblapon. A fotózás nem darabszám függő, csak rajtatok múlik, illetve a násznépen.

Mikor és hogyan kapjuk meg a képeket?

A.Az átadás módját, és időpontját is szerződésben rögzítjük, előre. Általában 30 nappal az esküvő után adom át a kész képeket egy webgalérián keresztül, melyhez az email címetekkel fértek majd hozzá. Innen nagy felbontásban le tudjátok tölteni a képeket, amik az átadástól számítva 1 hónapig lesznek elérhetőek számotokra, illetve a násznéppel is könnyedén megoszthatjátok így őket.

Mikor, és hogyan tudunk fizetni?

A.A szerződés aláírásakor foglalót kérek tőletek, az összeg további részét az esküvő után rendezitek majd készpénzes vagy átutalásos számla alapján.

Ügyfeleim véleménye

Viló-Füredi Anikó

"Szabi készítette az esküvői képeinket, melyek rettentően jók lettek!!! Rendkívül kreatív, és közvetlen személyisége által csodás élmény volt maga a fotózás is, oldott hangulattal és humorral párosítva. A stúdió is elképesztő aurával bír. Alig várjuk az újabb fotózást!

Csak ajánlani tudjuk!"

Bársony-Takács Vivien

"Tökéletesen megvagyok elégedve a munkájával. Tökéletes képeket kaptunk amelyeket büszkén mutogatunk meg bárkinek! Bármilyen családi rendezvényről legyen szó innentől kezdve csak Rád bízzunk majd! Köszönjük hogy a nagy napunkat ilyen csodás formátumban megörökítetted! Tiszta szívemből ajánlom Szabit hisz imádja amit csinál és ezért tart ott ahol van!! 👏🏻😊"

Kürtösi-Szalai Beáta

"Esküvői fotózást készítettünk, jegyes fotózástól egészen a kreatív fotózásig! Tesztként tavaly karácsonyi képeket! Szuper elégedettek voltunk mindennel! A képek gyönyörűek lettek, alig várom, hogy új lakásunkat díszitsék! Szabi nagyon profi, megbízható, minden kérésünknek maximálisan eleget tett! Ajánlom mindenkinek, mi biztosan örökítettjük még meg vele életünk legfontosabb pillanatait!"

Maász-Szabó Tünde Júlia

"Szabi már többször is fotózott minket! A legjobb választás volt, hogy Ő örökíti meg életünk legcsodálatosabb napját! Csodás képek születtek, ami mindig könnyeket fog csalni a szemünkbe 😍 Szabi hihetetlenül profi, nagyon kreatív, és mindenhol ott van ahol kell, mintha több lenne egyszerre belőle 😅 A probléma megoldó készsége határtalan, legyen szó egy leszakadt rendszám tábla vissza szereléséről (menyasszonyi autó) egy eltévedt vőfély megkereséséről, vagy bármilyen "baki" elsimitásáról ☺ Sosem azt éreztük, hogy egy fotós van velünk, sokkal inkább mint egy barát, ő is így kezelt minket, feloldotta gátlásainkat 😊 Szóval mi tiszta szívből ajánljuk a Hírös Fotót! 😍❤❤📸 Köszönünk Mindent!!"

Nagy-Balla Anna

"Esküvői fotóst kerestünk a párommal amikor rátaláltunk Szabolcsra. Addig nemigen volt elképzelésünk arról, hogy milyen jellegű, vagy hangulatú képeket is szeretnénk, de Szabolcs portfóliójába egyből beleszerettünk, mivel volt a képeinek lelke, és pont úgy meséltek el egy-egy történetet, ahogy mi azt szerettük volna. így hát közösen úgy döntöttünk, hogy vele fogjuk a jegyes fotózást és az esküvői fotózást is lebonyolítani. Nem kellett csalódnunk, már az első találkozáskor is nagyon szimpatikus volt, ami csak tovább fokozódott a tényleges fotózáson, ahol rugalmasan, a mi habitusunkhoz igazodva választotta a helyszínt és a beállításokat is, úgy, hogy azok teljes mértékben minket tükrözzenek. Kicsit hosszúra sikerült ez a gondolatmenet, de gondolom átjön aminek kell: bátran ajánljuk mindenkinek, és biztos, hogy a családi fotózásokkal is őt fogjuk megbízni."