Család fotózás

Középpontban a Család

“A világ kevesebb lenne egy gyermek mosolya nélkül. Olyan pillanatok ezek, melyeket felidézve mindig boldogság önti el a szívünk. Legtöbbünknek kevés emlék marad meg gyermekkorunkból. Éppen ezért adjuk meg gyermekeinknek a lehetőséget, hogy felnőttként rácsodálkozhassanak magukra és gyermeki ártatlansággal felkiáltsanak: Azta, én ilyen voltam?”

Mit csinálok…

Elcsípem azokat a momentumokat, ami felett mindenki elsiklana. Mert nincs olyan, hogy átlagos pillanat, hiszen nincsenek átlagos emberek sem.

Mindenben meglátni a varázslatot, és megörökíteni azt a család minden tagjának. Ez a fotós feladata.

Hogyan csinálom…

Nincs szükség színészkedésre, és mű mosolyokra, mert közös élménnyé kovácsoljuk pillanatot. Közvetlen stílus, jó hangulat, mert a fotós nem csak egy idegen, aki kattintgat. Hanem az a személy, aki új élményekkel gazdagítja a családokat.

Mindenki mosolyra fakasztható, csak meg kell látni a szemében a gyermeket.

Miért csinálom…

Óriási felelősség és megtiszteltetés is egyben elsők közt lencsevégre kapni valakit, aki nemrég érkezett a világba. Ezért mindig arra törekszem, hogy feledhetetlen pillanatokat szerzek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. És a szülők büszkén mondhassák: Ő az én gyermekem!

Mert egy szülőnek sincs nagyobb büszkesége, mint mikor egy gyermek így kiált: Ők az én szüleim!

Minden gyermek önmagában egy csoda.

Felejthetetlen élmény megörökíteni, ahogy játszanak, mosolyognak, ahogy együtt van a család.

Ugyanilyen varázslatos lesz évekkel később felidézni ezeket a közös pillanatokat.

Választható csomagjaink

Orchidea

Fotózás a természetben

Fotózás a stúdió különböző stílusú termeiben

Webgaléria

20x20 -as fotókönyv az elkészült képekből

60.000 Ft

Rózsa

Fotózás a stúdió különböző stílusú termeiben

Webgaléria

10 db helyszínen nyomtatott fotó

40.000 Ft

Nárcisz

Fotózás a természetben

Webgaléria

35.000 Ft

Alap csomagjaink maximum 5 fő-ig érvényesek.

Nagyobb létszámú család esetén kérjen egyedi ajánlatot!

Gyakori kérdések

Mikor és hol zajlik a fotózás?

A.Előzetes csomagválasztás alapján szabadtéren, vagy a stúdióban, előre egyeztetett időpontban.
Újszülött, vagy kisbaba fotózásnál lehetséges a család otthonába történő kiszállás is. Ebben az
esetben kiszállási díjat számolunk fel.

Mikor kell jelentkezni a fotózásra?

A.Érdemes legalább 3 héttel a kiszemelt időpont előtt már érdeklődni, illetve foglalni.
Nagyobb létszám esetén (10-15 fő) külön egyeztetés szükséges.

Milyen információkra van szüksége a fotósnak, hogy megfelelően előkészülhessen a fotózásra?

A.- Hány fő érkezik a fotózásra?
- Van- e a köztük újszülött, vagy kisbaba?
- Van –e különleges kívánsága a családnak?
- Szükséges-e vallási jelképek kihagyás a díszletből? (pl.: karácsonyfa, húsvéti nyúl,stb.)

Mikor és hogyan érkezzünk meg a fotózásra?

A.Az előre egyeztetett időpont előtt 5 perccel legalább. Lehetőleg kipihent állapotban, hisz senkinek sem jó ha fáradt arccal, karikás szemmel szerepel a képeken.
A stúdió előtt ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Buszmegálló egy utcányira, így a megközelítés busszal is lehetséges.

Milyen ruhát vigyünk a fotózásra?

A.A ruházat kiválasztásánál érdemes a családtagoknak a harmonizáló színekre és stílusokra törekedni. Fontos, hogy olyan ruhát válasszanak, amiben kényelmesen tudnak mozogni, és jól érzik magukat benne. A stúdióban lehetőség van átöltözésre is.

Hogyan zajlik és meddig tart a fotózás?

A.A családi képeken a gyerekek valódi mosolyát szeretnénk megragadni, ezért nem kapkodunk, hagyunk időt és lehetőséget a feloldódásra. A fotózás további menetét is így tervezzük meg.
Minden szülő jól ismeri a gyermekét, ezért tudja, hogy pont ez lesz az a helyzet, amikor megéhezik, és megszomjazik a csemete. Éppen ezért a stúdió egy részén ez megengedett.
Természetesen mosdó is biztosított a stúdióban.
A kicsik általában ragaszkodnak saját kisautójukhoz, babájukhoz, plüssükhöz, ezeket mi szívesen látjuk, saját játékaikkal még élettelibbek lehetnek a képek. Arról nem is beszélve, hogy a családi képek többet érnek, ha pl. a kedvenc játéka van nála vagy amit a papától kapott.

Mikor és mennyi képet kapunk a fotózás után?

A.Nálunk nincs fix darabszám. A fényképek száma csak a családtól függ, mennyire türelmesek, rugalmasok, közreműködőek a képek készítésében.
A fotókat a fotózás után 2 héttel adjuk át, egy email címmel elérhető webgalérián keresztül, amihez természetesen útmutatót is biztosítunk. Itt nagy felbontásban letölthetőek az elkészült képek az átadástól számított 2 hétig.
Elérhetőek olyan csomagjaink, amikben papírkép és fotókönyv is válaszható. Ezeket természetesen személyesen adjuk át a megrendelőknek, előre egyeztetett határidőn belül.
Nyers képeket nem adunk át.
Amennyiben a hozzájárulást megkapjuk, pár fotóból összeállítás készül és kikerül a Hírös Fotó weblapjára, illetve egyéb reklám felületeire is.

Mikor, és hogyan tudunk fizetni?

A.A stúdióban készpénzes fizetés lehetséges, illetve átutalásos számlát tudunk kiállítani. Az anyagiakat a fotózás végeztével kell a fotóssal rendezni.

Ügyfeleim véleménye

Tanácsné Oroszi Melinda

"Szabolcs nagyon ért a gyerekekhez, és a stúdiót is gyerekbarát módon rendezte be, mindent lehet! (még morzsálni is) Amiért különösen szeretjük,hogy nem beállított,sablonos képeket készít,a képein visszatükröződik a személyiségünk. Az egyéni ötleteinkre is nyitott,és a gép előtt nem feszengünk. Mintha egy baráttal találkoznánk aki mellesleg csodás képeket készít miközbe beszélgetünk és jól érezzük magunkat! Emese is nagyon kedves,türelmes,és a jó hangulat garantált!♥️"

Dékány Szilvia

"Karácsonyi fotózáson vettünk részt Férjemmel és Kisfiúnkkal. Csodálatos képek születtek, egy szuper hangulatú fotózás során! Pedig a 2 évesem feladta a leckét, de Szabolcs elkapta a legcukibb, legkedvesebb pillanatokat!! Na és az asszisztencia is páratlan! 😋😊"

Bodáné Dajka Mónika

"Nagyon jól éreztük magunkat ezen a szuper délutánon, az anya-lánya fotózáson! Jó volt a hangulat, szép, jókedvű,mosolygós képek készültek! Mindenkinek ajánlom, aki egy stresszmentes, vidám fotózáson akar részt venni:)"