Család fotózás

Minden gyermek önmagában egy csoda.

Felejthetetlen élmény megörökíteni, ahogy játszanak, mosolyognak, ahogy együtt van a család.

Ugyanilyen varázslatos lesz évekkel később felidézni ezeket a közös pillanatokat.


Mikor és hogy zajlik a fotózás?

Előzetes csomagválasztás alapján szabadtéren, vagy a stúdióban, előre egyeztetett időpontban.


Mikor kell jelentkezni a fotózásra?

Érdemes legalább 3 héttel a kiszemelt időpont előtt már érdeklődni, illetve foglalni.

Nagyobb létszám esetén (10-15 fő) külön egyeztetés szükséges.


Milyen információkra van szüksége a fotósnak, hogy megfelelően előkészülhessen a fotózásra?

- Hány fő érkezik a fotózásra?

- Van- e a köztük újszülött, vagy kisbaba?

- Van –e különleges kívánsága a családnak?


Mikor és hogyan érkezzünk meg a fotózásra?

Az előre egyeztetett időpont előtt 5 perccel legalább. Lehetőleg kipihent állapotban, hisz senkinek sem jó ha fáradt arccal, karikás szemmel szerepel a képeken.

A kecskeméti stúdió előtt ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Buszmegálló egy utcányira, így a megközelítés busszal is lehetséges.


Milyen ruhát vigyünk a fotózásra?

A ruházat kiválasztásánál érdemes a családtagoknak a harmonizáló színekre és stílusokra törekedni. Fontos, hogy olyan ruhát válasszanak, amiben kényelmesen tudnak mozogni, és jól érzik magukat benne. A fotózás során lehetőség van átöltözésre is.


Hogyan zajlik és meddig tart a fotózás?

A családi képeken a gyerekek valódi mosolyát szeretnénk megragadni, ezért nem kapkodunk, hagyunk időt és lehetőséget a feloldódásra. A fotózás további menetét is így tervezzük meg.

Minden szülő jól ismeri a gyermekét, ezért tudja, hogy pont ez lesz az a helyzet, amikor megéhezik, és megszomjazik a csemete. Éppen ezért érdemes a gyerekeknek egy kis innivalóval, és pár finom falattal készülni.


Amennyiben a stúdiónkban történik a fotózás ,ott természetesen mosdó is biztosított.

A kicsik általában ragaszkodnak saját kisautójukhoz, babájukhoz, plüssükhöz, ezeket mi szívesen látjuk, saját játékaikkal még élettelibbek lehetnek a képek. Arról nem is beszélve, hogy a családi képek többet érnek, ha pl. a kedvenc játéka van nála vagy amit a papától kapott.

 

Mikor és mennyi képet kapunk a fotózás után?

A fényképek száma nagyban a családtól függ, hogy mennyire türelmesek, rugalmasok, közreműködőek a képek készítése során. 50 képre nyugodtan számíthattok a fotózás után. 


A fotókat a fotózás után 2 héttel adjuk át, egy email címmel elérhető webgalérián keresztül, amihez természetesen útmutatót is biztosítunk. Itt nagy felbontásban letölthetőek az elkészült képek az átadástól számított 2 hétig.

Elérhetőek olyan csomagjaink, amikben papírkép és fotókönyv is választható. Ezeket természetesen személyesen adjuk át a megrendelőknek, előre egyeztetett határidőn belül.


Nyers képeket nem adunk át!


Amennyiben a hozzájárulást megkapjuk, pár fotóból összeállítás készül és kikerül a weboldalunkra és egyéb reklám felületeinkre is.


Mikor, és hogyan tudunk fizetni?

Készpénzes fizetés lehetséges, illetve átutalásos számlát is tudunk kiállítani. Az anyagiakat a fotózás végeztével, illetve a képek átadásakor rendezzük.