Párok és jegyespárok

A szerelem talán vak, mégis mindig meglátni az embereken…

Egy párkapcsolatban számos élményt szereztek egymásnak nap mint nap. A párfotózás azok közé tartozik, amikre évekkel később is emlékezni fogtok. És nem csak a készült fotók miatt. Olyan érzéseket tapasztalhattok meg közben, melyek talán mindig is ott voltak köztetek, de sosem juttattátok kifejezésre a másik számára.

Mit csinálok…

Egy kapcsolatban mindkét fél megérdemli a kölcsönös figyelmet és törődést. Egy egy ilyen napon a párok egymásra figyelnek, régi érzéseket elevenítenek fel, és újabbak születnek. És nem csak egy egyszerű élményekkel gazdagodtok, hiszen teljes valójában megmutathattátok magatokat egymásnak.

Könnyed, vidám hangulatú fotózásra invitállak Titeket, melynek végén még erősebb kötelék alakul ki köztetek.

Hogyan csinálom…

Kimozdítalak titeket a hétköznapokból egy olyan környezetbe, ahol nem a megszokásé a főszerep. Hogy újra az a játékos, talpraesett és eszetlen lehess, mint mikor megismerkedtetek. Mert úgy lehetsz csak igazán vidám, ha van kivel megosztanod.

Meghitt környezetet teremtek számotokra, hogy kibontakozhassatok, és megmutathassátok, mi is rejlik a szívetekben.

Miért csinálom…

Legyen akár friss kapcsolat vagy több éves házasság, minden emberi kapcsolat egyik alappillére a figyelem. A megszokás ezt idővel hajlamos elhalványítani. És nincs is annál rosszabb, mint megszokásból működni, miközben minden megvan bennünk, hogy a kapcsolat mindig friss és izgalmas legyen.

Mert hiszem, hogy még nem halt ki a romantika a világból. De néha mindenkinek kell egy kis emlékeztető.

Móka, buli, szórakozás. Talán ezekkel a szavakkal lehet legjobban jellemezni a párfotózást.

Egy teljesen új oldaláról ismerhetjük meg a másikat,

és számtalanszor bizonyítást nyert már, hogy a legmacsóbb férfi is tud romantikus lenni.

Pár fotózás csomagok

Extra csomag

Fotózás a természetben

Fotózás a stúdió különböző stílusú termeiben

Webgaléria

20x20 -as fotókönyv az elkészült képekből

60.000 FT

Alap csomag

Fotózás a természetben

Fotózás a stúdió különböző stílusú termeiben

Webgaléria

45.000 Ft

Mini csomag

Fotózás a természetben

Webgaléria

35.000 Ft

Gyakori kérdések

Mi az a jegyesfotózás? Miért van rá szükség? Mi a párosfotózás?

A.Ez tulajdonképpen egy próbafotózás a nagy napotok előtt. Ti megismertek engem, én megismerlek titeket, közelebbi kapcsolat alakul ki köztünk. Így gördülékenyebb, fesztelenebb lesz majd az esküvői fotózásotok is.

Ha pedig csak szeretnél pár profi, szelfiktől mentes fotót magadról és kedvesedről, akkor érdemes elgondolkoznod egy páros fotózáson.

Mikor jelentkezzünk a fotózásra?

A.Ez igazából a ti döntésetek. Nyilván attól is függ, hogy az év mely időszakában lesz az esküvőtök, illetve, hogy kültéri, vagy stúdiós jegyesképeket szeretnétek-e?
Ugyanez a helyzet a páros fotózással is.

Hol legyen a fotózás, és hogyan készüljünk rá?

A.Először is tudnotok kell, hogy a fotózás részleteit együtt találjuk ki. Minden elképzelésetekre nyitott vagyok.
Érdemes olyan helyszínt választani, ami valamiért közel áll hozzátok, esetleg kapcsolatotokat, vagy jövőképeteket szimbolizálja.
Válasszatok olyan ruházatot, ami számotokra kényelmes, jól érzitek magatokat benne, és lehetőleg színben, stílusban harmonizál.
Akár hozhattok magatokkal olyan tárgyat, ami jellemez titeket vagy fontos a kapcsolatotokban. Ettől a képek még élettel telibbek tudnak lenni.

Mikor és hogyan érkezzünk meg a fotózásra?

A.Az előre egyeztetett időpont előtt 5 perccel legalább. Lehetőleg kipihent állapotban, hisz senkinek sem jó ha fáradt arccal, karikás szemmel szerepel a képeken.
A stúdió előtt ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. Buszmegálló egy utcányira, így a megközelítés busszal is lehetséges.

Milyen ruhát vigyünk a fotózásra?

A.A ruházat kiválasztásánál érdemes a családtagoknak a harmonizáló színekre és stílusokra törekedni. Fontos, hogy olyan ruhát válasszanak, amiben kényelmesen tudnak mozogni, és jól érzik magukat benne. A stúdióban lehetőség van átöltözésre is.

Mikor és mennyi képet kapunk a fotózás után?

A.Nálunk nincs fix darabszám. A fényképek száma csak a családtól függ, mennyire türelmesek, rugalmasok, közreműködőek a képek készítésében.
A fotókat a fotózás után 2 héttel adjuk át, egy email címmel elérhető webgalérián keresztül, amihez természetesen útmutatót is biztosítunk. Itt nagy felbontásban letölthetőek az elkészült képek az átadástól számított 2 hétig.
Elérhetőek olyan csomagjaink, amikben papírkép és fotókönyv is válaszható. Ezeket természetesen személyesen adjuk át a megrendelőknek, előre egyeztetett határidőn belül.
Nyers képeket nem adunk át.
Amennyiben a hozzájárulást megkapjuk, pár fotóból összeállítás készül és kikerül a Hírös Fotó weblapjára, illetve egyéb reklám felületeire is.

Mikor, és hogyan tudunk fizetni?

A.A stúdióban készpénzes fizetés lehetséges, illetve átutalásos számlát tudunk kiállítani. Az anyagiakat a fotózás végeztével kell a fotóssal rendezni.

Ügyfeleim véleménye

Senduláné Csurgai Barbara

"Rugalmas, alkalmazkodó, és rendkívül lelkes fotóst ismertünk meg benne. Profi képei magukért beszélnek É:) csak ajánlani tudjuk!

Köszönjük a jegyes és esküvői fotóinkat, azóta se tudunk betelni velük.

Bálintné Nyilas Kitti

"A képek nagyon szépek, jól elkapott pillanatokat kaptunk vissza. 😊 Köszönjük szépen a türelmet, bátorítást és a munkát!!"

Minárik Krisztián

"Kedves, figyelmes, türelmes, nagyon kreatív fotós, aki nagyon szép képeket készít. Csak ajánlani tudom, egyszerűen profi."